Waarom kiezen voor Pillars | Pillars

Waarom kiezen voor Pillars?

U staat op het punt uw huis te verkopen of verhuren.  De huizenmarkt is u niet zo gekend, u heeft geen idee wat er allemaal bij komt kijken en er zijn zo veel vastgoedmakelaars.  Op wie kan u vertrouwen?  Wat is voor u het beste? Pilllars onderscheidt zich op een aantal vlakken om voor u het verschil te maken!

Expertise en erkenning

Pillars is erkend als vastgoedmakelaar-bemiddelaar door de toezichthoudende autoriteit BIV met BIV-nummer 509 238 en is onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar. Tevens is Pillars lid van het CIB. Deze kanalen zorgen voor ondersteuning en de nodige bijscholingen.

Een correcte prijszetting

Een goede prijszetting zorgt voor een vlotte verkoop en verhuur.  Een onderbouwd advies is dus een absolute noodzaak.  Pillars verschaft u daarom een diepgaand verslag van waardebepaling op basis van het voorafgaand onderzoek, erkende rekenmethodes en recente marktanalyses.  Dit verslag doet dan ook dienst als intern werkinstrument bij de opdracht.

Pakketten aangepast aan uw wensen

U kan kiezen voor uw gemak en voor de eenvoud.  Hiervoor stelt Pillars u als het ware haar vast en volwaardig menu voor.  Wenst u zelf meer opties en flexibiliteit, dan biedt Pillars u de mogelijkheid à-la-carte te gaan.  Of u kan een combinatie maken van beide!  Wat het beste bij u past, zal naar boven komen tijdens onze gesprekken.

'Bedankt voor het super opvolgen van de verkoop!'

Peter V. - Oostende

Persoonlijke opvolging en advies op maat

Pillars staat voor 1 contactpersoon voor al uw vragen en oplossingen.  We zijn rechtstreeks bereikbaar via telefoon en e-mail.  Een face-to-face contact is snel georganiseerd, we komen graag naar u luisteren.  We passen ons advies aan aan elke situatie: de huizenmarkt, uw eigendom, uw wensen, de doelgroep,...

Professionele foto's

Een eerste indruk, een onmiddellijke aantrekking, een gevoel van thuiskomen... Foto's lokken gevoelens uit.  1 beeld zegt meer dan 1.000 woorden, dus moet je ervoor zorgen dat je hiermee het perfecte verhaal vertelt!  Vandaar dat we verkiezen te werken met een professionele fotograaf om dit in goede banen te leiden.

Volledige dossieropbouw

Een compleet dossier is het beste fundament waarop de verkoop en verhuring van uw eigendom wordt opgebouwd.  Pillars vraagt alle verplichte documenten en attesten op, doet opzoekingen over de specifieke situatie van uw eigendom, zorgt ervoor dat alle partijen goed geïnformeerd zijn om tot een wel-overwogen besluit te kunnen komen!

'Ik wil je nog eens hartelijk bedanken voor alles wat met de verkoop van het huis te maken had . Alles was prima in orde.'

Anne R. - Sint Michiels Brugge

Uw eigendom in de kijker

Pillars plaatst uw eigendom op de best mogelijke manier in de markt.  Naast de eigen website wordt er ook geadverteerd op een ideale mix van immo-portaalsites.  We maken het verhaal compleet met sociale media: Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest.  Volg ons en help het netwerk te verruimen!

Professionele opvolging

Pillars wil u de hoogste kwaliteit bieden.  We wensen klantgericht te werken en beter op uw behoeftes in te spelen.  Met onze software zorgen we voor de goede opvolging en correcte rapportering.  Statistieken worden bekeken en de markt geanalyseerd.  U krijgt hiervan een perfect overzicht van de stand van zaken.

Transparante communicatie

Laat ons weten wat u denkt.  Hebt u vragen, zijn er nieuwe ontwikkelingen op een bepaald vlak, heeft u oude documenten teruggevonden,... Pillars is er voor u! Binnen redelijke termijn kunnen we u informeren, iets helpen oplossen, aanpassingen doorvoeren.  Wij adviseren u ook in alle eerlijkheid en openheid vanuit onze ervaringen.

'Fijn zo met je te kunnen communiceren. Veel succes!'

Eddy C. - Brugge

Resultaatsverbintenis

Pillars investeert eerst in u.  Elk eigendom kan verkocht of verhuurd worden mits de juiste context gecreëerd wordt.  Het leven heeft verschillende tinten grijs, aanpassingen zijn soms nodig.  Daarom gaan we met u de verbintenis aan om tot het beste resultaat te komen: de overeenkomst.  Enkel wanneer het zwart op wit geschreven staat, vragen wij u om uw financiële appreciatie.

We care

U gaat in zee met iemand die erom geeft. Pillars vindt u en uw eigendom belangrijk.  Uw zorgen worden door ons weggenomen. Ons hart voor het vak maakt dat iedereen in vertrouwen kan handelen en zondermeer kan vooruitzien naar een optimale uitkomst.  Wij geloven voluit in deze aanpak en dat maakt ons sterker.

Klantentevredenheid

U als klant staat centraal bij Pillars.  We zien u als meer dan gewoon een referentie in de databank.  Respect, vriendelijkheid, professionaliteit, grondigheid, transparantie en vertrouwen staan bij Pillars hoog in het vaandel.  Onze dienst naar u toe is het ultieme streven u hierin gelukkig te maken. 

Interesse in één van onze diensten?

Maak een afspraak en kijk hoe wij u met veel plezier van dienst kunnen zijn!
Bel +32 470 58 37 11
Mail naar hallo@pillars.be
of

Schrijf u hier in!