Blog en advies | Pillars
Corona-maatregelen

Vanaf 11 mei 2020 kan u bij Pillars een plaatsbezoek aanvragen!

Vanaf 11/05/2020 mogen vastgoedmakelaars opnieuw plaatsbezoeken uitvoeren.  Vanzelfsprekend zullen er een aantal richtlijnen moeten gevolgd worden!

Kijk hier voor meer info!

Lees meer

Corona Lock-Down

Vanwege de beslissingen van de Belgische Staat, zijn heel wat ondernemers verplicht tijdelijk hun zaak te sluiten vanaf 18/03/2020 om 12:00.  Vastgoedmakelaars horen ook bij deze groep.

Pillars wenst jullie allemaal een veilige en gezonde toekomst toe, veel beterschap aan alle zieken en een hart onder de riem voor alle verzorgenden onder ons!!  Het gaat jullie goed en hopelijk tot binnenkort face-to-face!

Lees meer
Corona Lock-Down
netwerk

Nieuwe virussen vragen een moderne aanpak

Iedereen kent ondertussen de standaarden voor hygiëne en de vereisten voor het volgen van gezond verstand.

Pillars wenst u van dienst te zijn indien u niet ter plaatse wenst te gaan, maar toch uw kans niet wil laten schieten om een eigendom te kopen of te huren.

Vandaar, zolang we nog de mogelijkheid hebben, gaat Pillars voor u ter plaatse.  Via video-oproep kan het eigendom door u bezichtigd worden.  Elk detail die u wenst te zien 'in real time', kan u vragen om te zien.

Zo staan wij voor u klaar!

Lees meer

Exclusief magazine nr 200

Op 31/01/2019 was ik aanwezig op het lanceringsevent van de 200e uitgave van het Exclusief magazine. Het werd een speciale dubbele uitgave in stijl! Bovendien staat Pillars te pronken op p 60-61! Wens je het artikel te lezen?

 

01/02/2019

Lees meer
Artikel in Exclusief magazine nr 200